Lichaams- en voedingsanalyse

Tijdens deze analyse gaan we op zoek naar voedselovergevoeligheden.

Het woord intolerantie wordt vaak gebruikt tegenwoordig en nog vaker wordt het door elkaar gebruikt met het woord allergie. Maar het zijn twee verschillende zaken, een allergie is een reactie van het immuunsysteem (e dus in het bloed op te sporen), bij een intolerantie wordt het immuunsysteem niet geactiveerd en kan dus niet teruggevonden worden in het bloed.

Een intolerantie heb je niet van de eene dag op de andere, de overgevoeligheid voor bepaalde stoffen bouwt langzaamaan op en uit zich bijvoorbeeld als een constante verkoudheid, hoofdpijn, huiduitslag, jeuk, vetopslag, darmproblemen,...

Onze huidige manier van leven, meer stress, shiften, ongezonde voeding, het industrieel verbouwen van gewassen,... werkt intoleranties in de hand.

 

Hoe werkt het?

In plaats van bepaalde voedingsstoffen gedurende een tijd te elimineren uit je voedingspatroon en voedingsstof per voedingsstof terug te integreren (waardoor het heel lang duurt eer je weet voor welke stof je gevoelig bent en niet helemaal zeker is omdat we in de praktijk zien dat je vaak op meerdere stoffen overgevoelig reageert) werken we in de energetische wereld met trillingsfrequenties om uit te zoeken wat voor jouw lichaam wel aanvaardbaar is en wat niet.

Elk levend wezen, elke cel, elk orgaan, elk voedingsmiddel heeft een unieke trillingsfrequentie zoals wij onze eigen vingerafdruk hebben.

Tijdens de analyse brengen via de hoofdtelefoon van het QuintSysteme de trillingen van verschillende voedingsstoffen naar jouw lichaam welke dan reageert op die trilling of niet. Als er een reactie is, ben je intolerant voor dat voedingsmiddel. De reactie wordt gemeten aan de hand van de huidweerstand op een acupunctuurpunt op de vinger en is volkomen pijnloos.

Op deze manier wordt zowel voeding uitgemeten alsook disbalansen in organen en het spijsverteringsstelsel.

Deze resultaten gebruik ik als basis om uw huidig voedingspatroon aan te passen en eventueel worden er natuurlijke supplementen aangeraden ter ondersteuning.

 

 

Afspraken hiervoor (maandagochtend, woensdagnamiddag of zaterdagmiddag) kunnen via de link hieronder gemaakt worden.

Lukt het niet om op korte termijn een afspraak in te plannen op de vrije afspraakmomenten, stuur dan even een berichtje of een mailtje en dan bekijken we samen wanneer het nog wel mogelijk is.

 

Het is aangeraden na 6 maanden opnieuw een analyse te laten doen, nadat je lichaam gerecupereerd is tijdens deze periode, kan je mogelijk de meeste voedingsstoffen terug integreren in je voedingspatroon.

 

Lichaams- en voedingsanalyse     € 80,00