LipoLip afslankprogramma

Dit programma is een belangrijke bouwsteen van jouw gezondheidsplan. Ik  nodig je uit om de stap te zetten en je eeuwige strijd met je gewicht en andere gezondheidsproblemen stop te zetten.

 

Normaal gesproken is het mogelijk om met gezonde, volwaardige voeding je gewicht te behouden of terug te krijgen. Veel mensen worden gedemotiveerd omdat het te lang duurt vooraleer ze resultaten boeken of omdat ze er gewoon niet in slagen om af te slanken mede doordat hun hormonen niet in balans zijn.

 

Ook voor mensen die al alles geprobeerd hebben, stress en hormonale problemen hebben is dit programma de oplossing. Een LipoLip kuur is geen hype of dieettrend, maar een kortdurende reset van je huidig voedingspatroon die er op gericht is je op lange termijn een gewicht leert te behouden.

 

Mensen die een van de LipoLip programma's volg(d)en, voelen zich evenwel zeer goed want ze zien daadwerkelijk resultaten. Cravings naar suiker en trek in allerlei lekkers zoals comfort food verminderen sterk.

 

En dat allemaal zonder poedertjes of shakes, maar met ècht voedsel dat in elke supermarkt te verkrijgen is!

 

Een beknopte info over de inhoud van de verschillende mogelijkheden, kan je op mijn online leerplatform terugvinden na het aanmaken van een gratis account.

 

Een eerste afspraak in de praktijk kan je heel gemakkelijk online inplannen.

Dit traject is eveneens te volgen vanuit het comfort van je eigen huis. De begeleiding gebeurt dan via WhatsApp, e-mail of telefoon.