Na een jarenlange carrière in de horeca was, door (of zal ik zeggen dankzij) een burn-out, het moment gekomen om iets anders te gaan doen.

Al snel kwam mijn passie naar boven : mensen begeleiden tijdens hun zoeken naar een actieve en gezonde levensstijl.

Tijdens mijn opleiding(en), stootte ik vaak op tegenstrijdige informatie. Voeding is echt een heel breed thema met een constante evolutie, waar ik na een zoektocht van toch wel enige jaren mijn eigen visie over gevormd heb : een levensstijl met bewuste keuzes qua beweging, gezonde maaltijden en geniet-momentjes.

 

Ik zie veel mensen in mijn omgeving die wel gezonder willen leven maar niet weten hoe ze dit moeten aanpakken. Hoe verbeter je je levensstijl ? Hoe hou je het vol ?

 

Je kan bij mij terecht voor online trajecten en cursussen, afslanken, sporten alsook het uitmeten van voedingsovergevoeligheden. Sporten en voedingsadvies combineren mag, maar moet niet. Uiteraard leidt dit wel tot de beste resultaten binnen een actieve en gezonde levensstijl.

 

Ben jij ook op zoek naar een betere levensstijl met meer beweging en gezondere voeding, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Ik help je graag op weg !

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.