ZwangerFit

 

 

Tijdens het ZwangerFit programma begeleid ik jou t.e.m. de eerste

8 weken na de bevalling.

Je blijft fit, sterk en energiek tijdens je zwangerschap!

(geschikt om in te stappen tijdens elk moment van de

zwangerschap, getraind of ongetraind)

 

Gedurende de zwangerschap vermijd je best intensieve sporten, maar een licht fysieke activiteit is juist aan te raden.

Je gaat fit en sterk de bevalling in en je herstelt gemakkelijker nadien.

 

In het ZwangerFit programma besteden we veel aandacht aan het verstevigen van je spierkorset. Dit spierkorset omvat het diafragma (of middenrif), de dwarse buikspieren, de bekkenbodemspieren en de diepe rugspieren. Deze 4 spieren zorgen voor een diepe stabilisatie van het bekken en het lage gedeelte van de wervelkolom. Het spierkorset is als een koker die in je romp zit.

Tijdens het sporten trainen we ook de andere spieren rondom het bekken, zoals de bilspieren, de rugspieren en de heupspieren.

De ZwangerFit groepslessen (max. 6 personen) gaan door op zaterdagvoormiddag om 11u00, aansluitend om 11u45 basis buikspieroefeningen (de eerste 8 weken na de bevalling).

 

Na deze 8 weken kan je jouw sportieve gewoonte verder zetten tijdens de total body outdoor workout (resterende beurten van je

10-beurtenkaart kan je hiervoor gebruiken) of in de warmtecabines.

 

 

Prijslijst

Bij aanvang van het ZwangerFit programma gaan we gedurende 30 minuten 1 op 1 aan de slag om het aanspannen en ontspannen van je spierkorset aan te leren. (dag en uur van deze les in overleg)

Je krijgt na deze eerste les een bundel  boordevol informatie over de fysieke veranderingen die je lichaam ondergaat tijdens de zwangerschap èn een tof welkomstcadeautje!

Een eerste 10-beurtenkaart is inbegrepen in dit pakket, alsook 8 sessies van 15 min. basis buikspieroefeningen na de bevalling.

€ 175,00

 

Na deze eerste 10 lessen kan je apart aan 10-beurtenkaart aankopen (nadien verder geldig voor de total body outdoor workouts).

€ 80,00

 

 

 

Inschrijven? Gebruik het contactformulier hieronder of stuur een berichtje naar +32(0)474.64.95.07

 

Let op : beperkte plaatsen, vooraf inschrijven is noodzakelijk!

 

Contacteer me

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.